Startlijst + info wedstrijd d.d. 18 november 2018

Startlijst wedstrijd dressuur/vaardigheid, d.d. 18/11/2018

Beste deelnemers,

Hier volgt nog wat wedstrijdinfo over de Wintercompetitie voor de nieuwe deelnemers en de ‘ouwe getrouwen’.

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro, voor  6 wedstrijden (18/11, 2/12, 13/1, 10/2, 10/3 en 14/4).

Er hebben zich 16 deelnemers voor de competitie ingeschreven! De afgelopen jaren moesten we het met veel minder doen.

De puntentelling is als volgt: voor ieder onderdeel (dressuur, vaardigheid en marathon) kan men maximaal 16 punten verdienen. De verdeling is als volgt, de 1e prijs krijgt 16 punten, de 2e prijs 15 punten, enz.
Voor aanstaande zondag staat dressuur en vaardigheid op het programma. Indien je beide onderdelen wint, dan heb je 32 punten vergaard.

Op 2 december is een Indoormarathon, deze telt dus als één onderdeel mee. We bekijken binnenkort of er verschil in puntentoekenning berekend wordt in de rubrieken pony/paard en/of enkelspan/dubbelspan.

Voor de competitie geldt dat op elk onderdeel één afstreepwedstrijd is. Op ieder onderdeel vervalt de wedstrijd met het minste aantal punten. Bij dressuur en vaardigheid kan dat per wedstrijddag verschillen. Indien er aan een wedstrijd niet is deelgenomen, dan is dat automatisch de afstreepwedstrijd.
De finalewedstrijd (14/4/2019) moet in ieder geval gereden worden.

Wat er op het programma komt te staan bij de kerstbokaal, is bij ons nog niet bekend. Deze telt in ieder geval niet mee voor de competitie.

En voor de deelnemers die voor de eerste keer een wedstrijd rijden, vraag even een ‘maatje’ die je kan ondersteunen in de voorbereiding van de wedstrijd en kan bijstaan op de wedstrijddag zelf. Voor vragen kan je altijd bij de commissie of het bestuur terecht.

We wensen jullie allen een goede, plezierige en succesvolle wedstrijd toe.

Tot zondag!

Met vriendelijke groet,

Frouwke Eelman, secr.
Menvereniging Tussen Wad en Duin
06-46567558

Speak Your Mind

*